Účastníci 31 / 31
Rezervace
Cena
Cena je 1090 Kč za celý kurz.
OdDo
Doba trvání
Každý den · Od · Do 21. červen 2019
Popis

Týdenní kurz in-line bruslení pro žáky ZŠ Junácká, který se uskuteční ve spolupráci s vaší školou. Kurz bude probíhat v dopoledních hodinách v rámci školní výuky v In-line parku SAREZA. V případě nepříznivého počasí se kurz koná v Trojhalí Karolina. Přepravu od školy na místo konání a zpět zajišťuje škola. Program budou zajišťovat instruktoři in-line bruslení a studenti Ostravské univerzity tělovýchovného zaměření.

Nemáš brusle nebo chrániče? Nevadí, napiš do poznámky v přihlášce, jaké vybavení a velikost chceš zapůjčit. Cena půjčovného je 300 Kč/brusle/kurz100 Kč/chrániče/kurz. Půjčovné se platí se v hotovosti v místě konání.

Více informací naleznete v PROPOZICÍCH

Ihned po rezervaci obdržíte rezervační e-mail. Při naplnění minimálního počtu účastníků obdržíte e-mail s potvrzením o konání akce, zálohovou fakturou a platebními údaji.

Objednávky jsou závazné. Provedenou rezervaci je možno telefonicky zrušit nejpozději do půlnoci předchozího dne, kdy má aktivita proběhnout. V případě, že rezervace nebude do tohoto termínu odvolána, je brána jako potvrzená a zákazník je povinen ji při další navštěvě hradit v plné výši dle platného ceníku.

Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami 

 

Místo konání
V lokalitě Inline park SAREZA