Účastníci 8 / 20
Rezervace
Cena
Cena je 200 Kč za jednu lekci. Úplně zdarma pro členy bruslařského klubu!
OdDo
Doba trvání
V středa,
Vždy v pondělky, středy · Od · Do 21. červen 2023
Popis

PROPOZICE

Hledáte ideální pohybovou aktivitu pro vaše děti? Mají zkušenost s inline bruslením? Nabízíme pravidelné lekce inline bruslení vhodné pro mírně, středně a pokročilé bruslaře od 5 let. Přijďte to s námi nezávazně vyzkoušet! Rádi vás uvidíme na tréninku. Neprofilujeme děti od útlého věku, naopak dáváme jim možnost rozvíjet se všemi směry, aby si následně samy zvolily, co je baví. Sraz je alespoň 10 minut před začátkem výuky. O případných změnách Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy.

Členové klubu mají na veškeré inline aktivity označené jako trénink bezplatný vstupStát se členem klubu.

PROGRAM

Bruslíkov je o dovednostech na slalomu, pump tracku, na dráze i ve skate parku. Cílem je zvládnout jízdu vpřed, jízdu vzad, paralelní zatáčení a bezpečné zastavení alespoň 5 způsoby. Náplň lekce je plně v režii instruktora, který postupuje dle metodické řady. Na začátku zopakujeme to staré, naučíme se něco nového a pak to použijeme v praxi. Tak pojeď s námi, aby se Ti už nikdy nezatočila hlava.

HARMONOGRAM

Sraz

Přezutí a organizace

Warm up (zahřátí)

Výuka inline bruslení

Ukončení výuky

Dotazy a diskuse

CENA OBSAHUJE

1x lekce inline bruslení

1 - 3x instruktor

PŮJČOVNÉ

Půjčovné běžná cena členská cena
Brusle 100 Kč zdarma
Chrániče 30 Kč zdarma
Přilba 30 Kč zdarma

 

 

 

 

 

Možnost výpůjčky bruslí, chráničů i přilby. Objednávat můžete při rezervaci. Výpůjčky rozepiště do přihlášky včetně velikosti boty v normě EU nebo objednávejte e-mailem. Půjčovné je hrazeno v hotovosti.

 

Objednávky jsou závazné. Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami a Zásadami zpracování osobních údajů.

Místo konání
V lokalitě Inline park SAREZA