Rezervace na tento termín byly již uzavřeny.

Účastníci 3 / 10
Rezervace
Cena
Cena je 100 Kč za jednu lekci. Úplně zdarma pro členy bruslařského klubu!
OdDo
Doba trvání
V úterý,
Vždy v úterky · Od · Do 10. prosinec 2018
Popis

Pravidelná aktivita na kolečkách pro děti a mládež. Vždy se naučíme něco nového, zopakujeme to staré a pak už si budeme jen hrát. Sraz je alespoň 10 minut před začátkem lekce. V období od listopadu do března primárně v Trojhalí Karolína (konkrétně uvnitř Dvojhalí), v období duben až říjen primárně na inline parku Sareza, vše vždy záleží na počasí!!! V případě jakýchkoli změn Vás budeme informovat prostřednictvím sms zprávy. 

Aktivita je určena jak pro členy bruslařského klubu (ti to mají v rámci členství), ale také pro veřejnost

Nemáš brusle nebo chrániče? Nevadí, napiš do poznámky v přihlášce, jaké vybavení a velikost chceš zapůjčit. Cena půjčovného (brusle a chrániče) je 50 Kč/lekci. Platí se v hotovosti v místě konání.

Ihned po rezervaci obdržíte rezervační e-mail. Při naplnění minimálního počtu účastníků obdržíte e-mail s potvrzením o konání akce. Objednávky je možné provádět nejpozději dva dny před konáním aktivity (tzn. pokud se hlásíte na neděli, musíte se registrovat nejpozději v pátek 23:59, později Vás systém nepustí).

POZOR!!! Aktivita není vhodná pro úplné začátečníky (v takovém případě nás kontaktujte na 775 691 925 a domluvíme se pro začátek na individuálních lekcích)

Objednávky jsou závazné. Provedenou rezervaci je možno zrušit nejpozději do půlnoci předchozího dne, kdy má aktivita proběhnout. V případě, že rezervace nebude do tohoto termínu odvolána, je brána jako potvrzená a zákazník je povinen ji při další navštěvě hradit v plné výši dle platného ceníku.

Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami 

Místo konání
V lokalitě ZŠ a MŠ Monte