Účastníci 7 / 10
Rezervace
Cena
Cena je 300 Kč. Úplně zdarma pro členy bruslařského klubu!
OdDo
Doba trvání
V neděle,
Popis

PROPOZICE

Chcete se naučit jezdit mezi kužely? Lekce jsou vhodné pro děti i dospělé. Hodina a půl zábavy na kolečkách pod vedením zkušených a přátelských instruktorů doslova za hubičku pro středně pokročilé a pokročilé bruslaře. Lekce probíhají v měsících březen – červen a září – listopad. Bruslíme co 14 dní primárně v inline parku SAREZA. V případě nepříznivého počasí pak máme útočiště v Trojhalí Karolina. Sraz je alespoň 10 minut před začátkem výuky. O případných změnách Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy.

Členové klubu mají na veškeré inline aktivity označené jako trénink bezplatný vstup. Více o členství v sekci Inline klub.

PROGRAM

Lekce probíhá mezi kužely umístěnými linéárně za sebou. Technika vyjíždění oblouků na obou inline bruslích má stejné principy jako carvingový oblouk ve sjezdovém lyžování. Jakmile získáte jistotu na základním slalomu, můžeme se pustit na speciální prvky a triky. Náplň lekce je plně v režii instruktora, který postupuje dle metodické řady.

HARMONOGRAM

Sraz

Přezutí a organizace

Warm up (zahřátí)

Výuka na slalomu

Ukončení výuky

Dotazy a diskuse

CENA OBSAHUJE

1x lekce na slalomu

1x instruktor

PŮJČOVNÉ

Možnost výpůjčky bruslí, chráničů i přilby.

 

Objednávky jsou závazné. Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami a Zásadami zpracování osobních údajů.

Místo konání
V lokalitě Inline park SAREZA