Rezervace na tento termín byly již uzavřeny.

Účastníci 0 / 30
Rezervace
Minimální počet účastníků
Čeká se, až tu bude aspoň 20 účastníků.
Cena
Cena je 1800 Kč (pro členy klubu 1500 Kč).
OdDo
Doba trvání
V úterý,
Popis

PROPOZICE

Nemáte ještě plán na podzimní prázdniny pro vaše ratolesti? Nabízíme příměstský tábor pro děti 6 – 15 let se zaměřením na praktické dovednosti a řemeslo. Děti se naučí pracovat se dřevem od teoretických základů, přes jeho opracování nástroji a výstupem jim bude jejich vlastní výrobek. Mimo řemeslnou výrobu se mohou těšit na netradiční sportovní hry či soutěže. Ptáte se, jestli to není jen další pohádka? Ne, opravdu tohle vše a mnohem více lze zažít o prázdninách s Bruslíkem! Obědy (možnost bezlepkové a jiné diety), svačiny a pitný režim zajištěn. Potřebné tiskoviny a bližší informace budou zaslány s předstihem e-mailem. O případných změnách Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy.

PROGRAM

Každý den se budou děti učit nové dovednosti a zdokonalovat své praktické dovednosti formou her, soutěží a úkolů při běžných činnostech i připravených aktivitách. V rámci táboru budeme tvořit, vyrábět, učit se, sportovat, objevovat, ale hlavně se bavit. Program je zajištěn v dílnách ZŠ a tělocvičně.

S sebou na každý den:

Pevnou obuv do dílen/tenisky do tělocvičny, cvičební/pracovní úbor, pláštěnku, mikinu, láhev na pití, kapesníčky, případně něco na zub pro velké jedlíky a batůžek. Věci je vhodné označit inicály dítěte.

HARMONOGRAM

07:30    Sraz

08:00    Rozcvička, warm up, icebreakers

08:45    Dopolední program

12:00    Oběd, siesta

13:00    Odpolední program

15:30    Předání dětí dle denního rozkazu

16:00    Ukončení dne

CENA OBSAHUJE

Výuka řemesla

Netradiční hry a soutěže

Celodenní výlet

Obědy, svačiny, pitný režim

Spokojené dítě, zážitky, vlastnoruční výrobek

 

Možno objednat pouze 2 dny, a to 26. a 27. 10. 2022. V případě zájmu o tuto variantu volejte na telefonní číslo 778 485 620. 

 

Objednávky jsou závazné. Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami a Zásadami zpracování osobních údajů.

Místo konání