Rezervace na tento termín byly již uzavřeny.

Účastníci 6 / 30
Rezervace
Cena
Cena je 4500 Kč.
OdDo
Doba trvání
V neděle,
Popis

PROPOZICE

Ať už je Vaše zkušenost s lyžováním dávnou minulostí školních let, nebo jste lyžařským nadšencem, zcela určitě jste zde správně. Máme pro vás ideální řešení v podobě pětitýdenního kurzu lyžování pod vedením zkušených instruktorů v měsících leden a únor. V případě, že máte děti, nabízíme komplexní řešení situace. Sbalte sebe a své ratolesti a vyrazte společně s námi do Velkých Karlovic. Středisko SKI areál SYNOT Kyčerka bezproblémově uspokojí jak začínajícího, tak pokročilého borce za předpokladu stálosti zimních podmínek. Potřebné tiskoviny a bližší informace budou zaslány s předstihem e-mailem. O případných změnách Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy.

Doprava na místo konání je ve vlastní režii. V případě volného místa v autobuse Vás rádi přibereme.

Termíny: 8. 1., 15. 1., 22. 1., 29. 1. a 5. 2. 2023

PROGRAM

Časová dotace jednoho dne jsou 4 hodiny výuky pod vedením zkušeného instruktora. Kurz lyžování probíhá formou efektivní skupinové výuky (5 – 9 osob). Zastáváme metodu „ŠKOLA HROU“ s využitím zábavných a praktických pomůcek. Garantujeme vám viditelné zlepšení, perfektní organizaci a přátelský přístup. Po 5 výjezdech překvapíte nejen sebe, ale i své blízké a lyžování si zamilujete.

HARMONOGRAM

09:45    Sraz u deštníku pod sjezdovkou (SKI areál SYNOT Kyčerka)

10:00    Výuka lyžování

11:15    Pauza, svačina/oběd

11:45    Výuka lyžování

14:00    Ukončení výuky

CENA OBSAHUJE

5x výjezd (celkem 20 hodin výuky)

Permanentka

Závěrečné závody a odměny

PŮJČOVNÉ

Možnost celosezónní výpůjčky za zvýhodněné ceny u naší smluvní půjčovny Jaeger sport (Gurtějevova 8, 700 30 Ostrava, 704 591 702)

 

Objednávky jsou závazné. Registrací souhlasíte s Všeobecnými obchodními podmínkami a Zásadami zpracování osobních údajů.

Místo konání