Rezervace na tento termín byly již uzavřeny.

Účastníci 8 / 20
Rezervace
Cena
Cena je 150 Kč za jednu lekci. Úplně zdarma pro členy bruslařského klubu!
OdDo
Doba trvání
V středa,
Vždy v středy · Od · Do 16. prosinec 2021
Popis

PROPOZICE

Milují Vaše děti inline bruslení a chcete, aby se dále rozvíjely? Přijďte to s námi nezávazně vyzkoušet! Neprofilujeme děti od útlého věku, naopak dáváme jim možnost rozvíjet se všemi směry, aby si následně samy zvolily, co je baví. Bruslíme primárně v inline parku SAREZA. V případě nepříznivého počasí a v zimě pak máme útočiště v Trojhalí Karolina. Sraz je alespoň 10 minut před začátkem výuky. O případných změnách Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy.

Členové klubu mají na veškeré inline aktivity označené jako trénink bezplatný vstup. Více o členství v sekci Bruslařský klub.

PROGRAM

Bruslíkov je o dovednostech na slalomu, pump tracku, na dráze i ve skate parku. Cílem je zvládnout jízdu vpřed, jízdu vzad, paralelní zatáčení a bezpečné zastavení alespoň 5 způsoby. Náplň lekce je plně v režii instruktora, který postupuje dle metodické řady. Na začátku zopakujeme to staré, naučíme se něco nového a pak to použijeme v praxi. Tak pojeď s námi, aby se Ti už nikdy nezatočila hlava.

HARMONOGRAM

Sraz

Přezutí a organizace

Warm up (zahřátí)

Výuka inline bruslení

Ukončení výuky

Dotazy a diskuse

CENA OBSAHUJE

1x lekce inline bruslení

1x instruktor

Hry a soutěže

PŮJČOVNÉ

Možnost výpůjčky bruslí, chráničů i přilby.

Místo konání
V lokalitě Trojhalí Karolina